T H E   W E B   S C A N D I N A V I A
1 5   Å R   -   J U B I L E U M S F E S T ! 

I 2013 er det 15 år siden The Web Scandinavia ble dannet, og i den forbindelse inviterer vi alle fanklubbmedlemmer til en storslagen festhelg!

Fullt program:

FREDAG 11. JANUAR kl 19.00 på Gamla i Oslo:
MISPLACED ROTHERHOOD
+ ALSO EDEN (UK)

MISPLACED NEIGHBOURHOOD er godt kjent for de fleste av våre medlemmer, og neste år er det 10 år siden de gjorde sin aller første konsert sammen. Dette feires med en helt spesiell konsert hvor selveste STEVE ROTHERY dukker opp som gjestegitarist! Her blir det både klassikere og rarietetersetlisten, med et hovedfokus på 80-tallsperioden. Og Rothery skal få prøve seg på noen låter han ikke har spilt live på godt og vel 25 år...

Support kommer fra det britiske progbandet ALSO EDEN, med Misplaced Neighbourhoods Rich Harding i spissen, som gjør sin aller første konsert i Skandinavia. Bandet har høstet knallgode kritikker for sitt siste album "Think Of The Children", og vi er sikre på at dette vil falle i smak hos Marillionfansen.

I tillegg blir det fotoutstilling med bilder fra Steve Rotherys fotobok "Postcards From The Road", med mulighet til å kjøpe eksklusive og signerte prints.

Resterende billetter selges i døra på konsertdagen fra. Kl. 19.00
Pris: 250,-/stk.



NB! Gamla har 20 års aldersgrense.

LØRDAG 12. JANUAR kl 13.00 på Gamla i Oslo:
STEVE ROTHERY GITARKLINIKK
+ LOS CINCOS MISPLACOS

Web Scandinavia inviterer til reparasjonsbrunsj på Gamla!
(merk: endret sted og tidspunkt)

Her blir det en unik sjanse til å høre STEVE ROTHERY fortelle og vise oss hvordan han trikser frem de magiske gitarpartiene sine. I tillegg vil MISPLACED NEIGHBOURHOOD servere oss et nedstrippet sett med noen låter man vanligvis ikke får høre på konsertene deres.

Denne seansen er gratis og vil være åpen for alle, men vi åpner dørene litt tidligere for medlemmene våre.